Til minne om Andreas

Det er med stor sorg vi må meddele alle våre venner i hundemiljøet at Andreas døde fra oss 22. januar. Dagene er tunge, vanskelige og uvirkelige. På det profesjonelle plan viet Andreas sitt liv til klassisk sang, for tiden ved Operahøyskolen i Oslo. All sin fritid tilbrakte han i fjellet eller i skogen sammen med familie og venner, og alltid med en eller flere hunder.

Andreas var en person med stor respekt for alt i naturen. Han hadde helt fra barnsben av et spesielt øye for detaljer i naturen og alt som var vakkert. Andreas var jeger, men samtidig miljøverner. Som jeger høstet han av naturen, men var veldig fokusert på å vise måtehold og var stor tilhenger av baglimit. Andreas har vært en stor del av Kennel Streitkampen både når det gjelder trening av hunder, føring på jaktprøver og avlsfilosofi.

Det vil bli tungt å fortsette uten Andreas, men samtidig blir det meningsfullt å fortsette arbeidet med hundene som betydde så uendelig mye for ham. Det som gir lindring i sorgen er at vi har bare gode minner gjennom 27 år og at Andreas vil leve videre i våre tanker, i handlinger, ord og musikk og ikke minst ute i naturen.

Hans positive holdning, og hans glade og omgjengelige vesen vil bli savnet av alle i familien og de andre som kjente ham.

Alle de gode minnene gjør derfor sorgen så sår og tung.

Ellen Randi og Tor Inge

Inger Marielle og Erik

Joakim og Tuva

Se bilder og hør Andreas synge

Andreas og Falko

 

Se Andreas opptre i Worms Hall